Askel Education.

AskelKauppa


AskelKauppa, Askel Shop, on kaikille avoin liikunta- ja terveydenhoitoalan tuotteiden nettimyymälä osoitteessa www.askelkauppa.fi.

Nettimyymälästä löytyvät erityisesti Spiraalistabilaatio -metodin mukaiseen harjoitteluun suunnitellut SPS-vastuskuminauhat, matot ja sauvat sekä muut tuotteet. Tarjolla myös metodin kehittäjän Richard Smisekin kirjoja.

Voit ostaa suoraan maahantuojalta Spiraalistabilaatio ja MELT Method -harjoitteluun erityisesti suunniteltuja tuotteita (vastuskuminauhat, sauvat, matot, rullat, pallot), niiden varaosia, lisätarvikkeita ja ko. metodeihin liittyviä kirjoja.

Myynnissä myös muita tuotteita, mm. vaivasenluun oikaisuun ja moderniin sauvakävelyyn.

AskelKauppa -nettimyymälän ylläpitäjä on Askel International Oy, joka on Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio -tuotteiden virallinen maahantuoja.

AskelKaupasta löytyy myös mm. vaivaisenluun oikaisija: joustava, nauhamainen, helppokäyttöinen väline vaivaisenluun oikaisuun ja aktiiviseen hoitoon. Oviankkurin avulla voit puolestaan kiinnittää vastuskuminauhan nopeasti, helposti ja turvallisesti lähes mihin tahansa oveen.