Askel Education.

HYVINVOINTIA KEHOLLE KESÄKSI!

Ohjeita ja harjoitteita seuraavilta workshopeilta.

Aina on Pilates, Klingendahlin studio, Tampere


Lauantai 8.6.2024: “Anna selällesi tauko!”

Aikataulu: la 14:00-16:00

Tämä kahden tunnin intro-workshop on ensimmäinen askel kohti toimivaa ja tervettä selkää. Spiral Stabilization, suomalaisittain Spiraalistabilaatio, on ainutlaatuinen terapia-, kehonhallinta- ja harjoitusmenetelmä, joka on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien, kuten välilevyongelmien ja skolioosin ennaltaehkäisyssä ja hoidossa, yleensä selän toiminnallisuuden parantamisessa sekä lihasepätasapainojen korjaamisessa. Lue lisää Spiraalistabilaatio -metodista.  


Sunnuntai 9.6.2024: “Niska- & hartiaseudun elvytys”

Aikataulu: su 10:30-12:30

Tervetuloa niska-hartiaseutua virkistävään MELT -workshoppiin, jonka aikana huomioimme myös “aina työtä tekevät” kätemme! Opit hartiaseutua ja ylävartaloa vakauttavia harjoitteita, jotka luovat pohjan kivuttomalle niskalle. Löydät myös keinoja, joilla pystyt vähentämään päätetöiden tai muiden käsien ja sormien käyttöä vaativien työtehtävien aiheuttamia jännitteitä. Lue lisää MELT-metodista.


Sunnuntai 16.6.2024: “Pelasta jalat ja lonkat”

Aikataulu: su 10:30-12:30

Mikäli taistelet lonkka-, polvi- tai jalkakipujen kanssa tai tunnet väsymystä säärten, pohkeiden tai jalkapohjien alueella, on tämä workhop tarkoitettu juuri sinulle! Keskitymme  palauttamaan sidekudoksen eli faskian nestepitoisuuden ja joustavuuden lantiosta kantapäähän. Workshopin aikana opit helposti omaksuttavat MELT -sarjat, joiden avulla voit aina tarvittaessa lievittää istumisen, pitkään jatkuneen seisomisen tai haastavien kävely/juoksulenkkien aiheuttamia rasitustiloja. Lue lisää MELT-metodista.Ohjaaja: Tiina Arrankoski, LitM, Spiraalistabilaatio –kouluttaja, Melt Method -ohjaaja (Level 5).

Hinta: 39 € / workshop

Paikka: Aina on Pilates, Klingendahl -studio, Pyhäjärvenkatu 5B, Tampere.

Ilmoittauminen: Aina on Pilates -nettisivuilla varauskalenteriin kohdassa “Tuntiaikataulu” www.ainaonpilates.fi

Kenelle: Workshopit ovat avoinna kaikille.