LAATUA LIIKUNTAAN !

LAATUA LIIKUNTAAN !

(placeholder)

AJANKOHTAISTA

Spiraalistabilaatio- ja Modern Nordic Walking -koulutuskalenteria on jälleen täydennetty kevään ja kesän osalta. Kalenteria päivitetään kaiken aikaa.

Lue lisää...

Spiraalistabilaatio -harjoitteita Gardajärvellä by Tiina Arrankoski & Lucia Bacci: video

(placeholder)

Koulutusta, liikuntaa ja hyvinvointia Gardajärven keväässä! Matka Italiaan 24.-29.4.2020.

Lue lisää...

(placeholder)

SPS-metodin kehittäjä Richard Smišek tulee taas kouluttamaan Suomeen 12.-15.3.2020. Aiheena "Spiraalistabilaatio skolioosin hoidossa".

Lue lisää...

Richard Smišek tulossa taas Suomeen maaliskuussa 2020

Askel Education -koulutuskalenteri

Spiraalistabilaatio (Spiral Stabilization, SPS) ja Modern Nordic Walking -koulutukset

Askel International Oy, yhteistyössä Suomen Spiraalistabilaatio Yhdistyksen, International Council of Nordic Walking (ICNW) ry:n ja World Modern Nordic Walking Academy ry:n kanssa, järjestää ympäri vuoden koulutustapahtumia eri puolella Suomea, myös tilauksesta. Kursseja lisäksi yhteistyössä eri oppilaitosten, koulutuskeskusten ja järjestöjen kanssa ja/tai liitettynä eri yhteisöjen omiin koulutustapahtumiin.

Koulutustapahtumia myös Italiassa ja tilauksesta muissakin maissa – pyydä lisätietoja!

Katso tästä metodin koko koulutusohjelma.

Huom! Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio (SPS) -koulutus monipuolistuu ja laajenee: tavanomaisten SPS-koulutusohjelman mukaisten koulutusten lisäksi tulee olemaan tarjolla erilaisia kertaus-, täydennys- ja erikoiskoulutuksia. Nämä koulutukset ovat tarkoitettu jo vähintään SPS-ohjaajatason saavuttaneille ja ne kartuttavat SPS-koulutuspisteitä ja -tuntimääriä samalla tavoin kuin muutkin viralliset metodin koulutukset. Tarjolla ovat jo mm. ”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja sekä "Modern Nordic Walking Trainer" -koulutus.

”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja antaa tiiviin tietoiskun faskiaalisesta anatomiasta ja sen yhteyksistä Spiraalistabilaatio -harjoitteluun: neljä erillistä yhden päivän koulutusta (4 x 8 SPS-koulutustuntia):

Spiraalistabilaatio ja faskia I: Selkä

Spiraalistabilaatio ja faskia II: Yläraaja

Spiraalistabilaatio ja faskia III: Lantio ja lonkka

Spiraalistabilaatio ja faskia IV: Alaraaja

Tämän koulutussarjan eri koulutuspäivät voi käydä missä järjestyksessä tahansa. Uusi sykli koulutussarjaa aloitetaan, kun ensimmäinen sykli on järjestetty. Hinta 200,00 € / koulutuspäivä (sis.alv:n). Kouluttajina toimivat Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski.


Ilmoittautumisohjeet ja yleiset peruutusehdot löydät tästä.

Ilmoittautuminen Richard Smišekin koulutukseen Solvallassa 12.-15.3.2020 tästä.


Seuraavia koulutuksia ja tapahtumia:

15.-16.2.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 2A: Lanneranka. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Tiina Arrankoski ja Jari-Pekka Keurulainen.

29.2.-1.3.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 2B: Kaularanka. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Tiina Arrankoski ja Jari-Pekka Keurulainen.

7.-8.3.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Kouluttajana Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

12.-15.3.2020 (to-su) RICHARD SMISEK KOULUTTAMASSA  SUOMESSA: Spiraalistabilaatio skolioosin hoidossa (5A+5B). Solvallan Urheiluopisto, Espoo. Kouluttajana Richard Smisek, opetuskieli: englanti. Ilmoittautuminen tästä.

21.-22.3.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

25.3.2020 (ke) Spiraalistabilaatio ja faskia II: Yläraaja. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.

Hinta 200 € (sis. alv:n). Aikataulu: 10:00-17:00. Kouluttajina Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

28.-29.3.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Kouluttajana Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

4.-5.4.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 3A: Yläraaja. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Jarmo Ahonen ja Tiina Arrankoski.

15.4.2020 (ke) Spiraalistabilaatio ja faskia III: Lantio ja lonkka. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.

Hinta 200 € (sis. alv:n). Aikataulu: 10:00-17:00. Kouluttajina Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

14.-15.5.2020 (to-pe) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK), Lahti. Ilmoittautumiset tästä. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

16.-17.5.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

13.-14.6.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 3B: Alaraaja. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Jarmo Ahonen ja Tiina Arrankoski.

25.-28.6.2019 (to-su) Spiraalistabilaatio skolioosin hoidossa - terapiamatka Prahaan skolioosipotilaille ja heidän terapeuteilleen. Richard Smisekin klinikka, Praha. Matkanjohtajana Tiina Arrankoski, jolle ilmoittautumiset.

5.8.2020 (ke) Spiraalistabilaatio ja faskia IV: Alaraaja. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.

Hinta 200 € (sis. alv:n). Aikataulu: 10:00-17:00. Kouluttajina Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

25.-26.8.2020 (ti-ke) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK), Lahti. Ilmoittautumiset tästä. Kouluttajana Tiina Arrankoski.


Spiraalistabilaatio ja Modern Nordic Walking -koulutuksia järjestetään ympäri vuoden – koulutuskalenteria täydennetään kaiken aikaa.


Koulutukset ja kurssit “omalle ryhmälle”.

Jos teitä on koossa väh. 6-8 henkilön ryhmä liikunta- ja hoitoalan ammattilaisia, voimme järjestää kurssin yhdessä sovittuna ajankohtana ja jopa mahdollisesti teidän omissa tiloissanne. Tai halutessanne myös Italiassa!


Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

info@askelinternational.com


LUE MYÖS:

SPS Peruskurssi, osat 1A, B, C ja D: ohjelmasisällöt ja hinnat

Spiraalistabilaatio (SPS) -koulutusohjelma

Spiraalistabilaatio (SPS) -metodin esittely

Modern Nordic Walking Trainer -koulutuksen esittely