LAATUA LIIKUNTAAN !

LAATUA LIIKUNTAAN !

(placeholder)

AJANKOHTAISTA

Spiraalistabilaatio -harjoitteita Gardajärvellä by Tiina Arrankoski & Lucia Bacci: video

Spiraalistabilaatio- ja Modern Nordic Walking -koulutuskalenteria on jälleen päivitetty ja täydennetty loppuvuoden ja ensi kevään osalta. Runsaasti uusia kursseja tarjolla.

Lue lisää...

Koulutuskalenteria on taas päivitetty ja täydennetty

Spiraalistabilaatio -tuotteiden nettimyymälämme on uudistunut ja laajentunut - tutustu!

(placeholder)

Videotervehdys Modern Nordic Walking Academioilta eri maissa: "Greetings to the community of Modern Nordic Walking!"

(placeholder)

Askel Education -koulutuskalenteri

Spiraalistabilaatio (Spiral Stabilization, SPS) ja Modern Nordic Walking -koulutukset

Askel International Oy, yhteistyössä Suomen Spiraalistabilaatio Yhdistyksen, International Council of Nordic Walking (ICNW) ry:n ja World Modern Nordic Walking Academy ry:n kanssa, järjestää ympäri vuoden koulutustapahtumia eri puolella Suomea, myös tilauksesta. Kursseja lisäksi yhteistyössä eri oppilaitosten, koulutuskeskusten ja järjestöjen kanssa ja/tai liitettynä eri yhteisöjen omiin koulutustapahtumiin.

Pääkouluttajana on LitM Tiina Arrankoski, Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio (SPS) metodin vastaava kouluttaja Suomessa. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus eri liikuntalajien sekä kehonhallinta- ja liikuntaterapiametodien opettajana ja kouluttajana eri maissa. Hän on mm. toiminut 15 vuotta kansainvälisenä Nordic Walking -kouluttajana ja kouluttanut liikuntamuodon opettajia ja kouluttajia yli 30:een maahan, viimeiset 10 vuotta Modern Nordic Walking (moderni sauvakävely) -konseptin mukaisesti.

Koulutuksia järjestämme kaiken aikaa myös tilauskoulutuksina eri puolilla Suomea – sekä myös Italiassa ja muissakin maissa – ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja: info@askelinternational.com !

Huom! Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio (SPS) -koulutus monipuolistuu ja laajenee: tavanomaisten SPS-koulutusohjelman mukaisten koulutusten lisäksi tulee olemaan tarjolla erilaisia kertaus-, täydennys- ja erikoiskoulutuksia. Nämä koulutukset ovat tarkoitettu jo vähintään SPS-ohjaajatason saavuttaneille ja ne kartuttavat SPS-koulutuspisteitä ja -tuntimääriä samalla tavoin kuin muutkin viralliset metodin koulutukset. Tarjolla ovat jo mm. ”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja sekä "Modern Nordic Walking Trainer" -koulutus.

”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja antaa tiiviin tietoiskun faskiaalisesta anatomiasta ja sen yhteyksistä Spiraalistabilaatio -harjoitteluun: neljä erillistä yhden päivän koulutusta (4 x 8 SPS-koulutustuntia):

Spiraalistabilaatio ja faskia I: Selkä

Spiraalistabilaatio ja faskia II: Yläraaja

Spiraalistabilaatio ja faskia III: Lantio ja lonkka

Spiraalistabilaatio ja faskia IV: Alaraaja

Tämän koulutussarjan eri koulutuspäivät voi käydä missä järjestyksessä tahansa. Uusi sykli koulutussarjaa aloitetaan, kun ensimmäinen sykli on järjestetty.

Uutuus! Näiden koulutusten aikana hyödynnetään Mpower -laitteita lihasten aktiivisuustasojen muutosten toteamiseksi Spiraalistabilaatio -liikkeiden aikana. Näin voidaan löytää parhaat, optimaaliset liikeradat ja varmistaa harjoittelun tehokkuus.

Hinta 200,00 € / koulutuspäivä (sis.alv:n). Kouluttajina toimivat Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski.


Ilmoittautumisohjeet ja yleiset peruutusehdot löydät tästä.


Seuraavia koulutuksia ja tapahtumia:

7.-8.11.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

14.-15.11.2019 (la-su) Modern Nordic Walking Trainer -kurssi. Hotelli Waltikka, Valkeakoski. Kurssilaisille majoitus erikoishintaan. Kurssi on kaksipäiväinen liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille tarkoitettu, virallinen ICNW ry:n koulutus. Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea osaksi SPS-koulutusohjelmaa. Hinta 350,00 € (sis alv:n), sisältää koulutusmateriaalin ja Moderni Nordic Walking -kirjan. Aikataulu: la 10:00-17:00, su 09:00-16:00. Kouluttajina Tiina Arrankoski ja Tuomo Kettunen. Ilmoittautuminen tästä.


17.-18.11.2020 (ti-ke) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden kampus, Lahti. Ilmoittautumiset tästä. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

21.-22.11.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio skolioosin hoidossa, osa 5A. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

28.-29.11.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

2.12.2020 (ke) Spiraalistabilaatio ja faskia I: Selkä. Selän alueen faskiaalisen anatomian huomioiminen Spiraalistabilaatio -harjoitteissa. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä.

Koulutuksen aikana hyödynnetään Mpower -laitteita keskivartalon lihasten aktiivisuustasojen muutosten toteamiseksi Spiraalistabilaatio -liikkeiden aikana. Näin voidaan löytää parhaat, optimaaliset liikeradat ja varmistaa harjoittelun tehokkuus.

Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.  

Hinta 200 € (sis. alv:n). Aikataulu: 10:00-17:00. Kouluttajina Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

(Hakkarin Helmeen Lämpäälässä pääsee näppärästi myös julkisilla kulkuneuvoilla, esim. junalla. Ilmoittautumisen yhteydessä voit kysyä kyydityksistä, eri majoittumisvaihtoehdoista jne.)

5.-8.12.2020 (la-ti) Koulutusmatka Prahaan. Matkanjohtajana Tiina Arrankoski - lisätietoja häneltä.

27.1.2021 (ke) Spiraalistabilaatio ja faskia II: Yläraaja. Yläraajan faskiaalisen anatomian huomioiminen Spiraalistabilaatio -harjoitteissa. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä.

Koulutuksen aikana hyödynnetään Mpower -laitteita yläraajan ja hartiakaaren toimintaan vaikuttavien lihasten aktiivisuustasojen muutosten toteamiseksi Spiraalistabilaatio -liikkeiden aikana. Näin voidaan löytää parhaat, optimaaliset liikeradat ja varmistaa harjoittelun tehokkuus.

Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.  

Hinta 200 € (sis. alv:n). Aikataulu: 10:00-17:00. Kouluttajina Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

30.-31.1.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

3.-4.2.2021 (ke-to) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden kampus, Lahti. Ilmoittautumiset tästä. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

13.-14.2.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 2A: Lanneranka. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Tiina Arrankoski ja Jari-Pekka Keurulainen.

20.-21.2.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

4.-7.3.2021 (to-su) SPS-metodin kehittäjä Dr. Richard Smisek kouluttamassa Suomessa. Lisätietoja tulossa tuota pikaa.

13.-14.3.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 2B: Kaularanka. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Tiina Arrankoski ja Jari-Pekka Keurulainen.

24.-25.3.2021 (ke-to) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden kampus, Lahti. Ilmoittautumiset tästä. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

27.-28.3.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

17.-18.4.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

24.-25.4.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 3A: Yläraaja. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Jarmo Ahonen ja Tiina Arrankoski.

5.-6.6.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 3B: Alaraaja. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Jarmo Ahonen ja Tiina Arrankoski.


Spiraalistabilaatio ja Modern Nordic Walking -koulutuksia järjestetään ympäri vuoden – koulutuskalenteria täydennetään ja päivitetään kaiken aikaa.


Koulutukset ja kurssit “omalle ryhmälle”.

Jos teitä on koossa väh. 6-8 henkilön ryhmä liikunta- ja hoitoalan ammattilaisia, voimme järjestää kurssin yhdessä sovittuna ajankohtana ja jopa mahdollisesti teidän omissa tiloissanne. Tai halutessanne myös Italiassa!


Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

info@askelinternational.com


LUE MYÖS:

SPS Peruskurssi, osat 1AB ja 1CD: ohjelmasisällöt ja hinnat

Spiraalistabilaatio (SPS) -koulutusohjelma

Spiraalistabilaatio (SPS) -metodin esittely

Modern Nordic Walking Trainer -koulutuksen esittely

Varmista, että katselet uusinta, päivitettyä Koulutuskalenteriamme antamalla komennon “Lataa sivu uudelleen” (tai vastaavan). Komentonäppäin - useimmiten nuoli, joka tekee lähes ympyrän - löytyy tavallisesti nettisivuosoitteen vierestä. Tarvittaessa tyhjennä selaimesi selaushistoria.