LAATUA LIIKUNTAAN !

LAATUA LIIKUNTAAN !

(placeholder)

AJANKOHTAISTA

Spiraalistabilaatio -harjoitteita Gardajärvellä by Tiina Arrankoski & Lucia Bacci: video

Spiraalistabilaatio- ja Modern Nordic Walking -koulutuskalenteria on päivitetty. Runsaasti uusia kursseja on lisätty erityisesti kesälle ja syksylle.

Lue lisää...

Koulutuskalenteriin on tullut muutoksia ja täydennyksiä

Spiraalistabilaatio -tuotteiden nettimyymälämme on uudistunut ja laajentunut - tutustu!

(placeholder)

Askel Education -koulutuskalenteri

Spiraalistabilaatio (Spiral Stabilization, SPS) ja Modern Nordic Walking -koulutukset

Askel International Oy, yhteistyössä Suomen Spiraalistabilaatio Yhdistyksen, International Council of Nordic Walking (ICNW) ry:n ja World Modern Nordic Walking Academy ry:n kanssa, järjestää ympäri vuoden koulutustapahtumia eri puolella Suomea, myös tilauksesta. Kursseja lisäksi yhteistyössä eri oppilaitosten, koulutuskeskusten ja järjestöjen kanssa ja/tai liitettynä eri yhteisöjen omiin koulutustapahtumiin.

Pääkouluttajana on LitM Tiina Arrankoski, Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio (SPS) metodin vastaava kouluttaja Suomessa. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus eri liikuntalajien sekä kehonhallinta- ja liikuntaterapiametodien opettajana ja kouluttajana eri maissa. Hän on mm. toiminut 15 vuotta kansainvälisenä Nordic Walking -kouluttajana ja kouluttanut liikuntamuodon opettajia ja kouluttajia yli 30:een maahan, viimeiset 10 vuotta Modern Nordic Walking (moderni sauvakävely) -konseptin mukaisesti.

Koulutustapahtumia myös Italiassa ja tilauksesta muissakin maissa – pyydä lisätietoja!

Katso tästä metodin koko koulutusohjelma.

Huom! Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio (SPS) -koulutus monipuolistuu ja laajenee: tavanomaisten SPS-koulutusohjelman mukaisten koulutusten lisäksi tulee olemaan tarjolla erilaisia kertaus-, täydennys- ja erikoiskoulutuksia. Nämä koulutukset ovat tarkoitettu jo vähintään SPS-ohjaajatason saavuttaneille ja ne kartuttavat SPS-koulutuspisteitä ja -tuntimääriä samalla tavoin kuin muutkin viralliset metodin koulutukset. Tarjolla ovat jo mm. ”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja sekä "Modern Nordic Walking Trainer" -koulutus.

”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja antaa tiiviin tietoiskun faskiaalisesta anatomiasta ja sen yhteyksistä Spiraalistabilaatio -harjoitteluun: neljä erillistä yhden päivän koulutusta (4 x 8 SPS-koulutustuntia):

Spiraalistabilaatio ja faskia I: Selkä

Spiraalistabilaatio ja faskia II: Yläraaja

Spiraalistabilaatio ja faskia III: Lantio ja lonkka

Spiraalistabilaatio ja faskia IV: Alaraaja

Tämän koulutussarjan eri koulutuspäivät voi käydä missä järjestyksessä tahansa. Uusi sykli koulutussarjaa aloitetaan, kun ensimmäinen sykli on järjestetty. Hinta 200,00 € / koulutuspäivä (sis.alv:n). Kouluttajina toimivat Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski.


Ilmoittautumisohjeet ja yleiset peruutusehdot löydät tästä.


Seuraavia koulutuksia ja tapahtumia:

23.4.2020 (to) Spiraalistabilaatio ja faskia III: Lantio ja lonkka. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.

Hinta 200 € (sis. alv:n). Aikataulu: 10:00-17:00. Kouluttajina Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

25.-26.4.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Kouluttajana Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

2.-3.5.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

9.-10.5.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 3A: Yläraaja. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Jarmo Ahonen ja Tiina Arrankoski.

14.-15.5.2020 (to-pe) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK), Lahti. Ilmoittautumiset tästä. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

16.-17.5.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

23.-24.5.2020 (la-su) Modern Nordic Walking Trainer -kurssi. Modernin sauvakävelyn opettajakoulutus liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille. Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.

Kouluttajana Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

13.-14.6.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 3B: Alaraaja. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajina Jarmo Ahonen ja Tiina Arrankoski.

25.-28.6.2019 (to-su) Spiraalistabilaatio skolioosin hoidossa - terapiamatka Prahaan skolioosipotilaille ja heidän terapeuteilleen. Richard Smisekin klinikka, Praha. Matkanjohtajana Tiina Arrankoski, jolle ilmoittautumiset.

5.8.2020 (ke) Spiraalistabilaatio ja faskia IV: Alaraaja. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.

Hinta 200 € (sis. alv:n). Aikataulu: 10:00-17:00. Kouluttajina Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

25.-26.8.2020 (ti-ke) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK), Lahti. Ilmoittautumiset tästä. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

29.-30.8.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

19.-20.9.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

7.-8.11.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

21.-22.11.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio skolioosin hoidossa, osa 5A. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

28.-29.11.2020 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.


Spiraalistabilaatio ja Modern Nordic Walking -koulutuksia järjestetään ympäri vuoden – koulutuskalenteria täydennetään kaiken aikaa.


Koulutukset ja kurssit “omalle ryhmälle”.

Jos teitä on koossa väh. 6-8 henkilön ryhmä liikunta- ja hoitoalan ammattilaisia, voimme järjestää kurssin yhdessä sovittuna ajankohtana ja jopa mahdollisesti teidän omissa tiloissanne. Tai halutessanne myös Italiassa!


Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

info@askelinternational.com


LUE MYÖS:

SPS Peruskurssi, osat 1A, B, C ja D: ohjelmasisällöt ja hinnat

Spiraalistabilaatio (SPS) -koulutusohjelma

Spiraalistabilaatio (SPS) -metodin esittely

Modern Nordic Walking Trainer -koulutuksen esittely