LAATUA LIIKUNTAAN !

LAATUA LIIKUNTAAN !

(placeholder)

AJANKOHTAISTA

Spiraalistabilaatio -harjoitteita Gardajärvellä by Tiina Arrankoski & Lucia Bacci: video

Spiraalistabilaatio- ja Modern Nordic Walking -koulutuskalenteria on jälleen päivitetty ja täydennetty kevään, kesän ja syksyn osalta. Lisää päivityksiä tulossa taas lähiaikoina.

Lue lisää...

Koulutuskalenteria on taas päivitetty ja täydennetty

Spiraalistabilaatio -tuotteiden nettimyymälämme on uudistunut ja laajentunut. Uutustuotteena mm. oviankkuri - tutustu!

(placeholder)

Videotervehdys Modern Nordic Walking Academioilta eri maissa: "Greetings to the community of Modern Nordic Walking!"

(placeholder)

Askel Education -koulutuskalenteri

Spiraalistabilaatio (Spiral Stabilization, SPS) ja Modern Nordic Walking -koulutukset

Askel International Oy, yhteistyössä Suomen Spiraalistabilaatio Yhdistyksen, International Council of Nordic Walking (ICNW) ry:n ja World Modern Nordic Walking Academy ry:n kanssa, järjestää ympäri vuoden koulutustapahtumia eri puolella Suomea, myös tilauksesta. Kursseja lisäksi yhteistyössä eri oppilaitosten, koulutuskeskusten ja järjestöjen kanssa ja/tai liitettynä eri yhteisöjen omiin koulutustapahtumiin.

Pääkouluttajana on LitM Tiina Arrankoski, Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio (SPS) metodin vastaava kouluttaja Suomessa. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus eri liikuntalajien sekä kehonhallinta- ja liikuntaterapiametodien opettajana ja kouluttajana eri maissa. Hän on mm. toiminut 15 vuotta kansainvälisenä Nordic Walking -kouluttajana ja kouluttanut liikuntamuodon opettajia ja kouluttajia yli 30:een maahan, viimeiset 10 vuotta Modern Nordic Walking (moderni sauvakävely) -konseptin mukaisesti.

Koulutuksia järjestämme kaiken aikaa myös tilauskoulutuksina eri puolilla Suomea – sekä myös Italiassa ja muissakin maissa – ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja: info@askelinternational.com !

Huom! Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio (SPS) -koulutus monipuolistuu ja laajenee: tavanomaisten SPS-koulutusohjelman mukaisten koulutusten lisäksi tulee olemaan tarjolla erilaisia kertaus-, täydennys- ja erikoiskoulutuksia. Nämä koulutukset ovat tarkoitettu jo vähintään SPS-ohjaajatason saavuttaneille ja ne kartuttavat SPS-koulutuspisteitä ja -tuntimääriä samalla tavoin kuin muutkin viralliset metodin koulutukset. Tarjolla ovat jo mm. ”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja sekä "Modern Nordic Walking Trainer" -koulutus.

”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja antaa tiiviin tietoiskun faskiaalisesta anatomiasta ja sen yhteyksistä Spiraalistabilaatio -harjoitteluun: neljä erillistä yhden päivän koulutusta (4 x 8 SPS-koulutustuntia):

Spiraalistabilaatio ja faskia I: Selkä

Spiraalistabilaatio ja faskia II: Lantio ja lonkka

Spiraalistabilaatio ja faskia III: Yläraaja

Spiraalistabilaatio ja faskia IV: Alaraaja

Tämän koulutussarjan eri koulutuspäivät voi käydä missä järjestyksessä tahansa. Uusi sykli koulutussarjaa aloitetaan, kun ensimmäinen sykli on järjestetty.

Uutuus! Näiden koulutusten aikana hyödynnetään Mpower -laitteita lihasten aktiivisuustasojen muutosten toteamiseksi Spiraalistabilaatio -liikkeiden aikana. Näin voidaan löytää parhaat, optimaaliset liikeradat ja varmistaa harjoittelun tehokkuus.

Hinta 200,00 € / koulutuspäivä (sis.alv:n). Kouluttajina toimivat Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski.


Ilmoittautumisohjeet ja yleiset peruutusehdot löydät tästä.


Seuraavia koulutuksia ja tapahtumia:

19.-20.6.2021 (la-su) Modern Nordic Walking Trainer -kurssi. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä.

Modernin sauvakävelyn opettaja (MNW Tainer) -koulutus on liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille suunnattu kaksipäiväinen (16 h + kotityöt) koulutus, joka perehdyttää liikuntamuodon kolmen peruspilarin: ryhdin/kehonhallinnan, kävelytekniikan ja sauvankäyttötekniikan yhteensovittamiseen. Koulutus antaa valmiudet lajin opettamiseen konseptin periaatteiden ja metodologian mukaisesti. Se on liikuntamuodon kansainvälisen tieteellisen järjestön ICNW:n hyväksymä virallinen koulutus. Lue lisää koulutuksesta tästä.

Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.  

Hinta 350 € (sis. alv:n), sisältää koulutusmateriaalin ja "Moderni Nordic Walking" -kirjan. Aikataulu: la 10:00-18:00, su 9:00-16.00. Kouluttajana Tiina Arrankoski. Ilmoittautuminen tästä.

(Hakkarin Helmeen Lämpäälässä pääsee näppärästi myös julkisilla kulkuneuvoilla, esim. junalla, jolloin voimme järjestää kuljetukset asemalta. Meiltä tietoa myös eri majoittumisvaihtoehdoista yms.)

3.-4.7.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

28.-29.8.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1A ja 1B. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

3.-4.9.2021 (pe-la) Spiraalistabilaatio -tilauskoulutus. KYS, Kuopio. Koulutus täynnä.

25.-26.9.2021 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osat 1C ja 1D. Somatic Studio, Helsinki. Ilmoittautumiset suoraan Somatic Studiolle. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

28.-29.9.2021 (ti-ke) Spiraalistabilaatio skolioosin hoidossa, kurssi 5A. LAB-ammattikorkeakoulu, Lahden kampus, Lahti. Ilmoittautumiset suoraan LAB:iin tästä. Kouluttajana Tiina Arrankoski.


Spiraalistabilaatio ja Modern Nordic Walking -koulutuksia järjestetään ympäri vuoden – koulutuskalenteria täydennetään ja päivitetään kaiken aikaa.


Koulutukset ja kurssit “omalle ryhmälle”.

Jos teitä on koossa väh. 6-8 henkilön ryhmä liikunta- ja hoitoalan ammattilaisia, voimme järjestää kurssin yhdessä sovittuna ajankohtana ja jopa mahdollisesti teidän omissa tiloissanne. Tai halutessanne myös Italiassa!


Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

info@askelinternational.com


LUE MYÖS:

SPS Peruskurssi, osat 1AB ja 1CD: ohjelmasisällöt ja hinnat

Spiraalistabilaatio (SPS) -koulutusohjelma

Spiraalistabilaatio (SPS) -metodin esittely

Modern Nordic Walking Trainer -koulutuksen esittely

Varmista, että katselet uusinta, päivitettyä Koulutuskalenteriamme antamalla komennon “Lataa sivu uudelleen” (tai vastaavan). Komentonäppäin - useimmiten nuoli, joka tekee lähes ympyrän - löytyy tavallisesti nettisivuosoitteen vierestä. Tarvittaessa tyhjennä selaimesi selaushistoria.